Android (IMAP)

1.  Ga in het menu naar “Instellingen” en kies bij “Accounts” voor “Account toevoegen“.

2.  Klik hier op “E-mail“.

3.  Vul hier uw e-mailadres in met het bijbehorende wachtwoord.
Klik op “Handmatig instellen“.

4.  Kies hier voor “IMAP“.

5.  Vul hier de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw e-mailadres in.
Bij “IMAP-server” vult u de naam van de server in. (Bijvoorbeeld mail.uwdomeinnaam.nl)

Poort” dient op 143 te staan. (“Poort” dient op 993 te staan als u gebruik maakt van SSL.)

Klik op “Volgende“.

6.  Bij “SMTP-server” vult u de naam van de server in. (Bijvoorbeeld smtp.uwdomeinnaam.nl)

Poort” dient op 587 te staan.
Aanmelden vereist” dient aangevinkt te zijn.

Klik op “Volgende“.

7.  Hier kunt u uw e-mailaccount naar wens instellen.

Klik op “Volgende“.

8.  “Accountnaam“: Geef uw account hier een naam.
Uw naam“: Vul uw naam hier in.

Klik op “Volgende“.

9.  Uw e-mailaccount is nu klaar voor gebruik.

• email, imap