UH Beheer

Een eigen portaal met alle gemakken

Laat uw gasten een tafel reserveren via uw eigen website of een bestelling paatsen voor het afhalen of bezorgen van uw heerlijke gerechten.

UH Reserveren

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide online timetable in uw account, waarin alle onderdelen, stappen en vooruitgang in staan, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

UH Bestellen

Wij leveren een aantal concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens een aantal aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

UH Aan Tafel

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een cms cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien. Wij blijven uw website op technisch vlak onderhouden en lossen evt problemen op.

UH Booking

Iedere website van UH-Online is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in een CMS. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

UH HACCP

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. UH-Online zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

UH Pagina Beheer

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. UH-Online produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Printen

Cloud

Domeinnaam

Onderhoud

Debian

Fedora

Responsive Webdesign

Wij spreken de taal van de ondernemer. Onze webdesigners hebben dan ook het doel van de website als uitgangspunt voor vormgeving en techniek. Dat wil zeggen geen onnodige toeters en bellen maar een functioneel website ontwerp dat er goed uitziet. Een website die gevonden wordt en snel werkt. Er wordt gewerkt binnen de richtlijnen van uw huisstijl.

Mobiel Vriendelijk

Ook op een smartphone of tablet goed te lezen en te gebruiken. Een absolute must in dit tijdperk.

Tablet Vriendelijk

Dankzij responsive webdesign kan de layout en de typografie van de website zich aanpassen.

Retina Images

De manier waarop een retina-display alles scherper laat zien heeft dus te maken met de zogeheten pixel density (dichtheid van pixels).

CMS

Een website met een Content Management Systeem (CMS) zijn aanpassingen in tekst en foto’s eenvoudig door uzelf doorgevoerd kunnen worden.

.nl€6.50

.com€10.00

.be€8.50

.eu€8.50

Mogelijkheden

Met UH Beheer van UH-Online kunt u gebruik maken van alle mogelijkheden die het te bieden heeft. Buiten het gemak voor uw gasten van het online reserveren of bestellen zit er voor u als ondernemer veel voordelen aan. alles in eigen beheer. U bepaalt wat u aanzet en gebruikt. duidelijk overzicht in het beheer dashboard en eventueel voor het personeel een persoonlijk of algemeen dashboard.